Sweet Jackpot
Dette er en advarende story om en rivalisering av ulike tegneseriefigurer i en slik enkel problem - å komme til mål. På den veien møter de forskjellige naturlige hindringer. Selv løpe konkurrenter er ikke mot irritere motstandarane sine. Situasjonen varmer seg opp men å få det ferdig blir en umulig oppgave. Finalen, som alltid, er overraskende.

Tid: 6:04
Fra 6 år med voksne.
Lost Gold Mine
Du skal ha en spennende reise som er fullt av farer i gullgruve som har blitt forlatt i lang tid. Skumle berg-og dalbane i et slott.

Tid: 5:52
Fra 9 år
Unforgetable  Adventure
Dette er en flott dykk tur. Det karibiske havet er nok rent og gjennomsiktig. Du skal finne et gammelt sjørøverskip. Se, der er en store hai svømmer rett ved siden av deg! Du kan kjøre med en delfin langs minefelt av andre verdenskrig.

Tid:  5:08
Fra 9 år
Berg-og-dalbene i en gammel festning. Overalt treffer dere farer og forferdelige ting. Skjeletter og monsterer vil ikke være forstyrret. Hvorfor er det en robot her? Slapp av, det er bare gøy. Nyt  turen turen :)

Tid: 5:21
Fra 9 år med voksne
Castle Coaster
Snakehunters
Den er en flott film om undervannsverdenen. Store slanger og fisker svømmer rundt i den sjøen. Å ja, de skal bite deg! Du må ha en ubåt akkurat nå. Din oppgave er å grepe en stor slange-monster. Klarer du?

Tid: 4:20
Fra 6 år med voksne
Snow Xtreme
Savner du vinter? Så er du velkommen til den beste ski resorten i verden! Vi har forberedt for deg en imponerende cocktail: bratte dekket bakker, gal hastighet og svimlende stunts på et snowboard med profesjonelle frikjørere. En skikkelig gave til alle fans av ekstrem underholdning som garanterer en kraftig adrenalinkick!

Tid: 5:38
Passer for alle.
Sky Rangers
Dette er en historie om de himmelske jegere som hjelper dem som blir tatt opp i vanskeligheter. I filmen skal du jakte med modige helter på forrædersk tjener av Tyran. Han har stjålet hellige stein som kalles Raina fra folk. I det raske løpet skal du falle inn i geniale feller arrangert av lumske frik Gargoyles og treffe Tyranen selv. Skal du få ut av jakten? Vi får se!

Tid: 5:20 Passer for barn fra 6 år
Russian Hills
Morsomt eventyr. Ta en tur på snøfjell. Få mye positiv og ikke være redd for noe. Det er bare fantastisk.

Tid: 5:40
Passer for barn over 9 år
Galactic Ride
Nå er æra av kosmiske reiser. På en fjern stasjon er den eneste underholdningen å løpe med romskip. Det er gøy å fly nær store planeter. Men det er jo litt farlig å manøvrere langs meteoritter og romstasjoner. Si takk til pilotens ferdigheter. Du skal fullføre løpet i god tid.

Tid: 5:09
Passer bra for alle.
Farao 1
Antikkens Egypt, skjeletter av monstre og mumier. Den er en reise til pyramidene. Du kjører berg-og dalbane, treffer aligatorer og farao.  Bra 3D effekter og mye gøy.

Tid:  5:44
Fra 6 år

Farao 2

Antikkens Egypt, skjeletter av monstre og mumier. Den er andre reise til et gigantisk mekanisme som ble brukt til å bygge pyramidene. Du kommer til å møte skorpioner, glødende sopp, insekter og kjøre berg-og dalbane innimellom.  Nydelig 3D effekter og uforutsette hendelser.

Tid:  Lengste film på 8:02
Fra 12 år